Blog

Fa uns dies que vàrem gaudir d'una experiència nova, bé, no benbé nova ja que visc a Igualada i que jo recordi no m'he perdut cap de les edicions del Rec.0, però sí nova, ja que en aquest cas vàrem estar a l'altre costat, com a marca en una de les pop up Kids.

Rec.0 Experimental Stores és la transformació efímera d'un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l'any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Però Rec.0 no és només moda, hi ha més. El Rec Street Food, un festival de menjar de carrer amb 40 food trucks i pop up bars és també una proposta que guanya cada vegada mes seguidors. La cultura i, especialment, la música, també tenen el seu espai amb el Rec Music Festival, amb la programació de quinze concerts repartits en diferents espais del circuit Rec.0.

Tresxics al Rec primavera 18 1
Tresxics al Rec primavera 18 2
Tresxics al Rec primavera 18 3
Tresxics al Rec primavera 18 4
Tresxics al Rec primavera 18 5

Com a marca no tenim molt estoc, però amb els pocs anys que portem hem anat renovant i millorant molts productes, per això els que ja no tenim a la col·lecció els hem venut durant aquests dos dies a preus rebaixats al Pop Up Kids del Rec .0.

El Pop Up Kids és un espai que habiliten per a les marques que, com nosaltres, volen estar un dels quatre dies que dura el Rec.0, situat a la zona Kids, on estan totes les marques de nens, en un contenidor de color vermell, decorat amb una impressionant guirnalda de globus per Pluie de Confettis. En aquesta ocasió vam compartir l'espai amb Suindiatic, una marca de roba molona per a nenes i nens, d'aquesta manera vam poder-hi estar dos dies.

Estem molt contents de la rebuda, hem conegut gent que ens havia comprat algun producte online, gent que coneixia la marca però desconeixia qui hi havia darrere, gent que no havia sentit a parlar de nosaltres, és genial conèixer de primera mà el vostre feedback!

Moltes gràcies i fins la propera!

Tresxics al Rec.0 primavera 18 6
Tresxics al Rec.0 primavera 18 7

 

 

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Tresxics es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.