Descarrega't gratuïtament l'arxiu amb els punts de llibre, imprimeix i retalla. I no perdis el punt!

Punt de llibre

 

Per tercer any estem molt contents de presentar el nostre calendari de paret. Ideal per a famílies amb molta vida i activitats per apuntar. Aquest any, a més de mantenir el format amb números grans, espai per escriu-re i marcar activitats, un espai per fer-hi anotacions, etc... hem incorporat un joc pels petits de la casa, es tracta de vestir als dos personatges que apareixen al full de cada mes amb la roba adequada pel clima. Els colors de les peces de roba son dels mateixos tons de la pàgina, petita ajuda per endevinar la muda! 
 
Portada calendari 2013mesos interior calendari 2013
 
I un secret: aquí al blog podreu trobar els dos personatges de cada mes, vestits amb la roba adequada, d'aquesta manera podreu comprovar si ho heu encertat!
 
Aquests son els personatges:
Nens calendari 2013
La roba per vestir-los:
Roba calendari 2013
I els adhesius per marcar les dates assenyalades:
Adhesius calendari 2013
Fem un calendari d'advent, que ens ajudarà a apropar-nos a les festes de Nadal d'una manera divertida i dolça! ;)
calendari d'advent

Retalleu les plantilles dels angelets, podeu pintar-los o decorar-los com més us agradin. Grapeu o enganxeu la base, d'aquesta manera es formarà una "bosseta" on posar el regalet de cada dia. Podeu penjar els angelets amb agulletes d'estendre, lligats o enganxats en un fil o a l'arbre de Nadal.
Instruccions calendari d'advent

calendari d'advent

Calendari de paret ideal per a famílies, amb molt d'espai per apuntar les activitats de tots i uns adhesius temàtics per marcar els dies més importants.

calendari tresxics 2012