Quan parlem de l'estampat LIBERTY, ens referim a teixits amb petites flors impreses. Les podem trobar en moltes i diverses aplicacons: vestits de nenes, coixins, roba de llit, paper de paret ... És curiós com el nom d'un comerciant anglès ha arribat a donar nom a aquest estil d'estampat. Si vols saber més pots llegir la història d' Arthur Lasenby Liberty .

Hem fet una selecció de preciosos productes amb estampat Liberty que tant ens agrada. Gaudeix-ne!

Liberty flowers inspo - tresxics.com

12 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Kay Bojesen

D'ofici orfebre i dissenyador, Kay Bojesen (1886 - 1958) tenia un talent especial. Amb les seves mans donava vida a la fusta, i es va fer famós a tot el món per crear joguines de fusta que tenien ànima. Va signar més de 2000 peces i va ser un dels artesans més prolífics de Dinamarca al segle XX.

Kay Bojesen iconic monkey

Tothom reconeixerà el seu alegre mico, els soldats reals i moltes més joguines de fusta que va realitzar inspirant-se en el seu fill, però la seva àmplia producció també inclou joies, coberts, teteres i copes de plata.

Kay Bojesen wooden toys

La muntanya, el bosc, els arbres, la natura son les nostres fonts d'inspiració, només cal mirar els nostres productes per adonar-se'n.

Penjador de paret avets grisMountain shelf mint and 12 fir tree wall stickers

black fir tree long shelfPenjador muntanyes en color blau petroli

Per això hem volgut fer aquest post d'estilismes d'habitacions infantils inspirades en la muntanya.

Forest and mountain inspiration kidsroom. tresxics.com

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

 

Els nostres productes com penjadors o prestatges estan fabricats en acer, un material molt quotidià però a la vegada força desconegut.

L'acer és un dels pocs materials amb un cicle de reciclatge veritablement tancat. L'acer no es consumeix. S'utilitza una i altra vegada sense perdre gens de la seva qualitat o resistència. A diferència de la majoria dels materials, l'acer usat pot «millorar», és a dir, la seva qualitat i resistència poden augmentar a través del reciclatge.

Tenim noves i bones notícies que explicar-vos! Un nou membre a la nostra família de productes. El seu nom és NURSERY i l'hem dissenyat pensant en el dia a dia de les mares. Sí, perquè sabem que el moment de vestir o canviar al nadó o després del seu bany és molt important tenir-ho tot a mà. I per això hem dissenyat aquest prestatge amb penjadors per posar les seves cremes, conjunts, roba interior, sabatetes o fins i tot podràs penjar-hi el xumet.
El material és de primera qualitat, com tots els nostres productes. Està fabricat en un taller del nostre entorn i en aquesta ocasió també comptem amb la col·laboració del fuster per completar-lo amb la barra de fusta de faig.
Estas embarassada o tens alguna amiga que ho està? Aquest és el millor regal!

Prestatge amb penjador per a bebes
Prestatge per accessoris i roba del bebè
Prestatge amb penjadors per accessoris del bebè
Prestatge per l'àrea del canvi dels bebès

Tinc debilitat per dissenyar petits complements que aportin personalitat a qualsevol espai on es col·loquin, que funcionin sols enmig d'una paret blanca, però que alhora siguin simples i minimalistes i s'adaptin a l'estètica de l'entorn.

Penjador tren negre

Aquest penjador ha estat mesos a la carpeta de pendents, dins del meu cap .. abans de dibuixar-lo ja intuïa que encaixaria molt bé en la filosofia de la nostra marca.

Penjador tren llarg per habitació infantil

Molt contents amb el resultat i després de testar-lo a casa dels avis, on passen mans i manetes de tretze néts, presentem el nostre nou penjador.

Penjador tren