Els nostres productes com penjadors o prestatges estan fabricats en acer, un material molt quotidià però a la vegada força desconegut.

L'acer és un dels pocs materials amb un cicle de reciclatge veritablement tancat. L'acer no es consumeix. S'utilitza una i altra vegada sense perdre gens de la seva qualitat o resistència. A diferència de la majoria dels materials, l'acer usat pot «millorar», és a dir, la seva qualitat i resistència poden augmentar a través del reciclatge.

Tenim noves i bones notícies que explicar-vos! Un nou membre a la nostra família de productes. El seu nom és NURSERY i l'hem dissenyat pensant en el dia a dia de les mares. Sí, perquè sabem que el moment de vestir o canviar al nadó o després del seu bany és molt important tenir-ho tot a mà. I per això hem dissenyat aquest prestatge amb penjadors per posar les seves cremes, conjunts, roba interior, sabatetes o fins i tot podràs penjar-hi el xumet.
El material és de primera qualitat, com tots els nostres productes. Està fabricat en un taller del nostre entorn i en aquesta ocasió també comptem amb la col·laboració del fuster per completar-lo amb la barra de fusta de faig.
Estas embarassada o tens alguna amiga que ho està? Aquest és el millor regal!

Prestatge amb penjador per a bebes
Prestatge per accessoris i roba del bebè
Prestatge amb penjadors per accessoris del bebè
Prestatge per l'àrea del canvi dels bebès

Tinc debilitat per dissenyar petits complements que aportin personalitat a qualsevol espai on es col·loquin, que funcionin sols enmig d'una paret blanca, però que alhora siguin simples i minimalistes i s'adaptin a l'estètica de l'entorn.

Penjador tren negre

Aquest penjador ha estat mesos a la carpeta de pendents, dins del meu cap .. abans de dibuixar-lo ja intuïa que encaixaria molt bé en la filosofia de la nostra marca.

Penjador tren llarg per habitació infantil

Molt contents amb el resultat i després de testar-lo a casa dels avis, on passen mans i manetes de tretze néts, presentem el nostre nou penjador.

Penjador tren

Estem molt contents de presentar-vos la nostra primera col.laboració. I encara més contents d'explicar-vos que és amb Tellkiddo, una marca a la que admirem.

Dos models de penjadors de paret, cadascun inclou peces magnètiques en forma de nas, ulls i pestanyes.

 

Rabbit wall hook with magnet illustrations. Tellkiddo and Tresxics collab.
Rabbit wall hook with magnet illustrations. Tellkiddo and Tresxics collab.
Bear wall hook with magnet illustrations. Tellkiddo and Tresxics collab.
Rabbit wall hook with magnet illustrations. Tellkiddo and Tresxics collab.Bear wall hook with magnet illustrations. Tellkiddo and Tresxics collab.tellkiddo tresxics collab banner more info