Una vegada més hem anat a passar un dia al PopUP day del Rec.0 Experimental Stores. Hem portat productes dels que tenim stock, però ja no els tenim al catàleg, com adhesius decoratius de paret, penjadors i prestatges, a uns super preus. També mostres de productes i proves de molts d'ells exclusius ja que només tenim una o dues unitats per model i alguns penjadors i del catàleg actual també amb descomptes importants sobre el preu.

El que més ens agrada d'estar al Rec és el contacte amb el client final, poder veure si agrada el producte, la reacció de la gent i quedar-nos amb aquesta informació per seguir treballant i millorant tot el que oferim.

Moltes gràcies a tots els que vàreu passar i fins la propera edició!

Pop Up day al Rec Experimental Stores tardor 18
Pop Up day al Rec Experimental Stores tardor 18
tresxics al rec experimental stores

Fa uns dies que vàrem gaudir d'una experiència nova, bé, no benbé nova ja que visc a Igualada i que jo recordi no m'he perdut cap de les edicions del Rec.0, però sí nova, ja que en aquest cas vàrem estar a l'altre costat, com a marca en una de les pop up Kids.

Rec.0 Experimental Stores és la transformació efímera d'un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l'any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Però Rec.0 no és només moda, hi ha més. El Rec Street Food, un festival de menjar de carrer amb 40 food trucks i pop up bars és també una proposta que guanya cada vegada mes seguidors. La cultura i, especialment, la música, també tenen el seu espai amb el Rec Music Festival, amb la programació de quinze concerts repartits en diferents espais del circuit Rec.0.

Tresxics al Rec primavera 18 1
Tresxics al Rec primavera 18 2
Tresxics al Rec primavera 18 3
Tresxics al Rec primavera 18 4
Tresxics al Rec primavera 18 5

Com a marca no tenim molt estoc, però amb els pocs anys que portem hem anat renovant i millorant molts productes, per això els que ja no tenim a la col·lecció els hem venut durant aquests dos dies a preus rebaixats al Pop Up Kids del Rec .0.

El Pop Up Kids és un espai que habiliten per a les marques que, com nosaltres, volen estar un dels quatre dies que dura el Rec.0, situat a la zona Kids, on estan totes les marques de nens, en un contenidor de color vermell, decorat amb una impressionant guirnalda de globus per Pluie de Confettis. En aquesta ocasió vam compartir l'espai amb Suindiatic, una marca de roba molona per a nenes i nens, d'aquesta manera vam poder-hi estar dos dies.

Estem molt contents de la rebuda, hem conegut gent que ens havia comprat algun producte online, gent que coneixia la marca però desconeixia qui hi havia darrere, gent que no havia sentit a parlar de nosaltres, és genial conèixer de primera mà el vostre feedback!

Moltes gràcies i fins la propera!

Tresxics al Rec.0 primavera 18 6
Tresxics al Rec.0 primavera 18 7

 

 

 

 

El proper 17 de maig se celebra el Dia Mundial del Reciclatge, una jornada per conscienciar a la  societat de la importància de reciclar tot allò que llancem als contenidors corresponents, i així promoure un model de vida més sostenible i protegir el medi ambient sobretot del canvi climàtic.

Bona part dels productes de Tresxics, com ara els penjadors i prestatges, estan fets d'acer, un material 100% reciclable. L'acer és un metall molt resistent, fort, mal·leable i versàtil. El trobem en infraestructures, vehicles, manufactures metàl·liques, materials per a la construcció, màquines, electrodomèstics i en diversos objectes quotidians. 

Productes tresxics fets en acer reciclat

L'acer té una vida llarga, s'utilitza una vegada i una altra, es recicla i no perd les seves qualitats. De fet, s'estima que des del 1900 s'han reciclat 22.000 milions de tones d'acer en el món. Per cada segon que passa, es reciclen un total de 15 tones al món. En l'actualitat seguim reciclant acer fabricat fa més de 150 anys.

El material que més es recicla al món és l'acer per als beneficis ambientals i econòmics que comporta. Segons la Unió d'Empreses Siderúrgiques (UNESID), en el procés de reciclatge de l'acer s'arriba a estalviar fins a un 80% d'energia, un 85% d'aigua i un 95% de carbí, fet que permet reduir un 40% d'emissions contaminants o gasos d'efecte hivernacle.  Per això, cada cop s'aposta més per produir acer enlloc d'altres materials més contaminants com el plàstic o el vidre.

-

Si reciclem sabem que els residus que generem tornen a entrar al cicle de la vida, fem un millor ús dels recursos naturals, reduïm l'impacte ambiental dels nostres hàbits de consum i d'alguna forma som més creatius a l'hora de dissenyar perquè donem una nova vida als materials amb noves formes i objectes.

A Tresxics quan llegim aquestes dades ens sentim orgullosos de la feina que fem i de saber que a través dels nostres productes cuidem el medi ambient i ajudem a construir un món més sostenible.

ferralla d'acer a punt per reciclar

Els nostres productes com penjadors o prestatges estan fabricats en acer, un material molt quotidià però a la vegada força desconegut.

L'acer és un dels pocs materials amb un cicle de reciclatge veritablement tancat. L'acer no es consumeix. S'utilitza una i altra vegada sense perdre gens de la seva qualitat o resistència. A diferència de la majoria dels materials, l'acer usat pot «millorar», és a dir, la seva qualitat i resistència poden augmentar a través del reciclatge.

yeti costume diy

Varem fer aquesta disfressa de Yeti,  fa uns mesos, entre la meva filla Mar i jo. Com que ja son vàries persones que s'han interessat pels passos per fer-la, he decidit escriure aquest post, indicant el material i els passos a seguir.
És senzilla de fer, tot i que vàrem necessitar unes 3h per acabar-la.


No vam comprar res de material, tot és reciclat.
El foam, que potser és el més difícil d'aconseguir, és d'una empresa de la zona, reben la seva matèria prima entre làmines de foam de color blanc, que després ells no utilitzen per res. Si no en trobeu, podeu substituïr-ho per roba o paper.

Disfressa de Yeti, l'home de les neus, pas a pas
Pas 1, tutorial disfressa yeti, l'home de les neus
Pas 2, tutorial disfressa yeti, l'home de les neus
Pas 3, tutorial disfressa yeti, l'home de les neus
Pas 4, tutorial disfressa yeti, l'home de les neus
Pas 5, tutorial disfressa yeti, l'home de les neus