El proper 17 de maig se celebra el Dia Mundial del Reciclatge, una jornada per conscienciar a la  societat de la importància de reciclar tot allò que llancem als contenidors corresponents, i així promoure un model de vida més sostenible i protegir el medi ambient sobretot del canvi climàtic.

Bona part dels productes de Tresxics, com ara els penjadors i prestatges, estan fets d'acer, un material 100% reciclable. L'acer és un metall molt resistent, fort, mal·leable i versàtil. El trobem en infraestructures, vehicles, manufactures metàl·liques, materials per a la construcció, màquines, electrodomèstics i en diversos objectes quotidians. 

Productes tresxics fets en acer reciclat

L'acer té una vida llarga, s'utilitza una vegada i una altra, es recicla i no perd les seves qualitats. De fet, s'estima que des del 1900 s'han reciclat 22.000 milions de tones d'acer en el món. Per cada segon que passa, es reciclen un total de 15 tones al món. En l'actualitat seguim reciclant acer fabricat fa més de 150 anys.

El material que més es recicla al món és l'acer per als beneficis ambientals i econòmics que comporta. Segons la Unió d'Empreses Siderúrgiques (UNESID), en el procés de reciclatge de l'acer s'arriba a estalviar fins a un 80% d'energia, un 85% d'aigua i un 95% de carbí, fet que permet reduir un 40% d'emissions contaminants o gasos d'efecte hivernacle.  Per això, cada cop s'aposta més per produir acer enlloc d'altres materials més contaminants com el plàstic o el vidre.

-

Si reciclem sabem que els residus que generem tornen a entrar al cicle de la vida, fem un millor ús dels recursos naturals, reduïm l'impacte ambiental dels nostres hàbits de consum i d'alguna forma som més creatius a l'hora de dissenyar perquè donem una nova vida als materials amb noves formes i objectes.

A Tresxics quan llegim aquestes dades ens sentim orgullosos de la feina que fem i de saber que a través dels nostres productes cuidem el medi ambient i ajudem a construir un món més sostenible.

ferralla d'acer a punt per reciclar
Rec Pop Up Kids 1

Saps què és el REC.0 Experimental Stores? Doncs Tresxics hi serà present a la propera edició Primavera 2018!

Rec.0 Experimental Stores és la transformació efímera d'un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l'any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics. Per més informació podeu anar a http://www.rec0.com.

Descarrega't el planell aquí

Rec Pop Up Kids 2

Estem preparant un munt de productes: penjadors en forma de núvol, penjadors i prestatges en forma de muntanyes, adhesius decoratius per la paret de topos, de triangles, nuvolets, etc... 

Podràs trobar-nos al POP UP KIDS, concretament al número 38 del circuit, al carrer del Sol. Hi serem tan el dimecres 9 i el divendres 11.

Tenim moltes ganes de veure't!

 

Quan parlem de l'estampat LIBERTY, ens referim a teixits amb petites flors impreses. Les podem trobar en moltes i diverses aplicacons: vestits de nenes, coixins, roba de llit, paper de paret ... És curiós com el nom d'un comerciant anglès ha arribat a donar nom a aquest estil d'estampat. Si vols saber més pots llegir la història d' Arthur Lasenby Liberty .

Hem fet una selecció de preciosos productes amb estampat Liberty que tant ens agrada. Gaudeix-ne!

Liberty flowers inspo - tresxics.com

12 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Kay Bojesen

D'ofici orfebre i dissenyador, Kay Bojesen (1886 - 1958) tenia un talent especial. Amb les seves mans donava vida a la fusta, i es va fer famós a tot el món per crear joguines de fusta que tenien ànima. Va signar més de 2000 peces i va ser un dels artesans més prolífics de Dinamarca al segle XX.

Kay Bojesen iconic monkey

Tothom reconeixerà el seu alegre mico, els soldats reals i moltes més joguines de fusta que va realitzar inspirant-se en el seu fill, però la seva àmplia producció també inclou joies, coberts, teteres i copes de plata.

Kay Bojesen wooden toys

La muntanya, el bosc, els arbres, la natura son les nostres fonts d'inspiració, només cal mirar els nostres productes per adonar-se'n.

Penjador de paret avets grisMountain shelf mint and 12 fir tree wall stickers

black fir tree long shelfPenjador muntanyes en color blau petroli

Per això hem volgut fer aquest post d'estilismes d'habitacions infantils inspirades en la muntanya.

Forest and mountain inspiration kidsroom. tresxics.com

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

 

Els nostres productes com penjadors o prestatges estan fabricats en acer, un material molt quotidià però a la vegada força desconegut.

L'acer és un dels pocs materials amb un cicle de reciclatge veritablement tancat. L'acer no es consumeix. S'utilitza una i altra vegada sense perdre gens de la seva qualitat o resistència. A diferència de la majoria dels materials, l'acer usat pot «millorar», és a dir, la seva qualitat i resistència poden augmentar a través del reciclatge.

Tenim noves i bones notícies que explicar-vos! Un nou membre a la nostra família de productes. El seu nom és NURSERY i l'hem dissenyat pensant en el dia a dia de les mares. Sí, perquè sabem que el moment de vestir o canviar al nadó o després del seu bany és molt important tenir-ho tot a mà. I per això hem dissenyat aquest prestatge amb penjadors per posar les seves cremes, conjunts, roba interior, sabatetes o fins i tot podràs penjar-hi el xumet.
El material és de primera qualitat, com tots els nostres productes. Està fabricat en un taller del nostre entorn i en aquesta ocasió també comptem amb la col·laboració del fuster per completar-lo amb la barra de fusta de faig.
Estas embarassada o tens alguna amiga que ho està? Aquest és el millor regal!

Prestatge amb penjador per a bebes
Prestatge per accessoris i roba del bebè
Prestatge amb penjadors per accessoris del bebè
Prestatge per l'àrea del canvi dels bebès