sobre nosaltres

Decoració creativa

Dissenyem i fabriquem complements quotidians que desperten la creativitat familiar.

Penjadors per a les jaquetes, prestatgeries per a llibres i altres complements amb diferents formes i colors: núvols, muntanyes, trens ... formes simples amb un plus de joc ja sigui en la pròpia peça o amb adhesius decoratius de paret o peces magnètiques per interactuar.
 

Productes dissenyats i fabricats a Barcelona

Som una família que des del primer moment ens hem preocupat de què i com ho fabriquem. Els nostres proveïdors son locals. La fabricació de les peces la fem en tallers i artesans de la nostra comarca amb els que tenim una relació molt propera per poder fer el seguiment de tot el procés dels diferents acabats dels nostres productes.

En la manipulació i envasat col.laborem amb el Grup Àuria un conjunt d'entitats d'iniciativa social que té com a missió cooperar per generar oportunitats de treball, de participació social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o risc d'exclusió social.

 

 

Susana Enrich - tresxics.com

Susana Enrich Palmés

Originària d'Igualada (Barcelona). Acabats els estudis de disseny gràfic s'incorpora al mon laboral com a dissenyadora web mentre segueix formant-se en aquesta especialitat. S'intal·la a Anglaterra on treballa en diferents llocs abans de tornar i crear el seu propi estudi de disseny web compartit amb dos socis durant 10 anys. És llavors quan moguda per la seva triple maternitat crea Tresxics l'any 2014.