valors

decoración creativa

Decoració creativa

Dissenyem i fabriquem complements quotidians que desperten la creativitat de les famílies.
Penjadors per a les jaquetes, prestatgeries per a llibres i altres complements amb diferents formes i colors: núvols, muntanyes, trens ... formes simples amb un plus de joc ja sigui en la pròpia peça o amb adhesius decoratius de paret o peces magnètiques per interactuar.

 

 

producción local

Producció local

Som una família que des del primer moment ens hem preocupat de què i com ho fabriquem. Els nostres proveïdors són locals. La fabricació de les peces la fem en tallers i artesans de la nostra comarca amb els que tenim una relació molt propera per poder fer el seguiment de tot el procés dels diferents acabats dels nostres productes.

 

 

sostenible y respetuoso con el medio ambiente

Sostenible y respectuos amb el medi ambient

Els nostres productes estan fabricats en acer, un material molt quotidià però alhora força desconegut.
L'acer és un dels pocs materials amb un cicle de reciclatge veritablement tancat. L'acer no es consumeix. S'utilitza una i altra vegada sense perdre gens de la seva qualitat o resistència..

 

 

Responsabilidad social

Responsabilitat social

En la manipulació i envasat col·laborem amb el Grup Àuria un conjunt d'entitats d'iniciativa social que té com a missió cooperar per generar oportunitats de treball, de participació social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o risc d'exclusió social.